Головна » 2023 » Грудень » 5 » Тиждень початкової школи «Пізнаємо, вчимося, творимо».
10:58
Тиждень початкової школи «Пізнаємо, вчимося, творимо».

Днями у ЗЗСО №14 пройшов тиждень початкової школи «Пізнаємо, вчимося, творимо». Девіз: «Кожній дитині – світло знань, кожній дитині – можливість творити, віру в сили свої без вагань, радість у цьому світі жити!»

Цей тиждень був незвичайний, бо проведений за умови дистанційного навчання та онлайн - технологій. Дуже креативно підійшли до проведення його як учителі, так і учні з батьками. Кожного дня протягом Тижня початкових класів з учнями 3 класу (вчитель С. Мариноха та асистент вчителя О. Дем’яненко, О. Борисович) та 4 класу (учитель Т. Кравченко та асистент учителя Ю. Луценко) проводились онлайн - бесіди, інтелектуальні ігри, конкурси, дні творчості, виставки творчих робіт, вікторини.

Усі учні активно та з натхненням брали участь у заходах, пропонували свої. Різноманітні заходи сприяли розвитку творчості, креативності, ініціативності, природоохоронної, громадянської компетентностей, а також зростанню інтелектуального та творчого потенціалу учнів. Діти грали в інтелектуальну гру «Світ навколо нас», брали участь у конкурсі знавців української мови, написання есе.

Учні створювали комікси до казок, була проведена вікторина «Впізнай казку». У день творчості на уроці мистецтва (вчитель Александренко Л.) була проведена виставка творчих робіт учнів «Містечко майстрів».

У п’ятницю був підведений підсумок тижня, учні з задоволенням створювали фотоколаж «Світ наших захоплень». Учні навчалися презентувати свої фотографії та розповідали про визначні пам’ятки свого міста, де опинилися. де діти намагалися розгадати та впізнати країну, тим самим розширювали свої знання про навколишній світ. Школярі мали змогу поділитися з друзями своїми захопленнями, показати свої таланти і здібності та думкою потрапити в рідні краї.

Учителі початкових класів та асистенти вчителя продемонстрували компетентність щодо проведення інтегрованих уроків та заходів з використанням у своїй роботі нових методів та форм роботи з учнями, ІКТ та впровадження дистанційних освітніх технологій.

Проводячи уроки, години спілкування, виховні заходи вчителі пробуджують у дітей творчість і пізнання, розвиток компетенцій, інтересів та бажання вчитися. Проведення таких тижнів чи не найкраще допомагають у відчутті кожної особистості, її значущості, створенні її особистого успіху, а результатом проведеної роботи є, власне, задоволення учнів, який виражається у піднесеному настрої дітей, батьків, друзів, вчителів.

 

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 92 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: