Головна » 2014 » Грудень » 1 » Тиждень початкової школи з основ здоров’я з 24.11.2014 по 28.11.2014 року «Здоров’я – найцінніший скарб».
13:06
Тиждень початкової школи з основ здоров’я з 24.11.2014 по 28.11.2014 року «Здоров’я – найцінніший скарб».

  Початок ХХІ сторіччя ознаменовано швидким технологічним розвитком, вдосконаленням інформаційних технологій, зростанням кількості інформації, яка щоденно потрапляє до кожного громадянина. Проте не може не викликати занепокоєння наявність статистичних даних, які свідчать про значне погіршення стану здоров'я громадянин України всіх вікових груп, а головне дітей шкільного віку. Це і є однією з гострих проблем сьогодення.

Здоров'я школярів багато в чому залежить від їхніх теоретичних знань і практичних навичок, які сприяють збереженню здоров'я. Тому на виконання річного шкільного плану Слов’янської загальноосвітньої школи - інтернату І – ІІІ ступенів №1 Слов’янської міської ради Донецької області  та плану ШМО вчителів початкових класів був проведений тиждень початкової школи з основ здоров’я з 24.11.2014 по 28.11.2014 року «Здоров’я – найцінніший скарб».

Мета цього тижня:   

  • поглиблювати знання про Правила дорожнього руху та Правила безпеки з різними приладами і в небезпечних ситуаціях;
  • довести учням необхідність бережливого ставлення до свого здоров’я;
  • виховувати дисциплінованість і відповідальність, толерантність і духовність, прагнення берегти своє здоров’я та бажання вести здоровий спосіб життя.

Протягом тижня вчителями початкових класів були використані різноманітні методи роботи, зокрема лекції, вікторини, змагання, тренінги  проводилися ранкові зарядки під музичний супровід, конкурси малюнків: «Мій улюблений вид спорту», «Гігієна одягу та взуття», цикли бесід про ПДР, протипожежну безпеку, правила поведінки під час роботи з електропобутовими та газовими приладами.

Вчителі початкових класів провели показові уроки з основ здоров’я.

Закінчився тиждень святом «Здоров’я - найдорожче за все».

    

 

   

 

 

Переглядів: 593 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: