Головна » 2016 » Листопад » 18 » Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності
15:35
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

З 14.11.2016 по 18.11.2016.в школі-інтернаті пройшов Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності, протягом якого на виховних годинах учні вивчали основні правила та виконували вправи з основ безпеки.  В рамках цього тижня всі вихователі провели з учнями 1-11 класів інструктажі з питань неухильного виконання вимог техногенної і пожежної безпеки та надзвичайних ситуацій із записом у класні журнали.

  https://goo.gl/photos/D5BzNYDQ754Gxmrv5

 

17.11. 2016 року  вихователі 6 класу Рогова Т.Л., Дем’яненко О.С. та вчитель інформатики Тубольцев К.О. організували зустріч з рятувальниками.

Старші викладачі Навчального пункту Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Донецькій області майор служби цивільного захисту Арестов Олександр Вікторович та майор служби цивільного захисту Альошкін Ігор Леонідович в шкільній бібліотеці провели лекторій та практичні заняття для учнів інтернату №1. Рятувальники підготували презентацію з основ безпеки життєдіяльності, де навели статистику пожеж по Донецькій області, причини виникнення пожеж та приклади найбільш масштабних надзвичайних ситуацій за минулий рік. Також розповіли про те, як за лічені хвилини може згоріти ціла кімната у будинку, познайомили учнів з типами вогнегасників, дали відповіді на безліч питань з протипожежної тематики, моделювали різні ситуації, в яких можуть опинитися учні й показали шляхи виходу з кожної з них.

 

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 574 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: