Головна » 2019 » Червень » 24 » У закладі пройшли збори батьків першокласників 2019/2020 н.р.
10:32
У закладі пройшли збори батьків першокласників 2019/2020 н.р.

У червні 2019 року, відбулися батьківські збори для батьків 21 першокласника 2019/2020 навчального року, які вже зараховані на навчання до ЗЗСО №14. Вів збори Микола Іванович Якименко, директор закладу, який ознайомив присутніх із змінами в Державному стандарті початкової школи, які вступили в дію з 2018 року, коли в Україні розпочалася реформа загальної середньої освіти відповідно до нового Закону України «Про освіту», а також представив учителя, яка працюватиме з дітьми з 01 вересня. Так, вправно працюватиме у 1 кл. – Нестерова Лариса Василівна. Учитель пройшла відповідне навчання (курси підвищення кваліфікації) і готова працювати за програмою Нової української школи – школи компетентностей.

Нестерова Лариса Василівна виступила з доповіддю "Нова українська школа в умовах сьогодення або Як не загубитися дитині на перших порах навчання в школі!", адже вступ до школи – важливий момент у житті кожної дитини. Він пов'язаний з новим типом стосунків з оточенням, ровесниками й дорослими, новими видами діяльності.

Батьки отримали різноманітну інформацію щодо особливостей освітнього процесу в початковій школі, ознайомилися з правилами оформлення документів і вступу до школи та рекомендації щодо підготовки малюків до шкільного навчання.

Усі присутні мали нагоду вільно висловитись та отримати відповіді на питання, які так тривожать батьків.

Микола Іванович підвів підсумки зустрічі і висловив впевненість у тому, що матеріально-технічне забезпечення  освітнього процесу в першому класі буде завершено вчасно.

Збори завершилися екскурсією по школі, знайомством з класом початкової школи. У невимушеній, дружній обстановці спільно прийшли до висновку, що саме завдяки створенню сучасного освітнього середовища, педагогіці партнерства можна розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини.

Всього ліцензійних місць на 1-й кл. 2019/2020 н.р. - 30.

- ВАКАНТНІ (вільні) місця - 9.

Зараховано до 1 кл. - 21 чол.

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 316 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: