Головна » 2022 » Травень » 2 » У ЗЗСО №14 активно проходять заняття з повторення правил безпечної поведінки у надзвичайних ситуаціях та в умовах воєнного стану
12:01
У ЗЗСО №14 активно проходять заняття з повторення правил безпечної поведінки у надзвичайних ситуаціях та в умовах воєнного стану

3 початку військової агресії росії проти України, в освітньому процесі додалися надважливі питання, які ми - педагоги, постійно обговорюємо з учасниками освітнього процесу. Ці питання стосуються найважливішого - безпеки нашого ЖИТТЯ.

       У ЗЗСО №14 постійно, на виховних годинах, класні керівники проводять бесiди та інструктажі з учнями щодо безпечної поведінки під час воєнного стану. На виконання доручення Прем'єр-міністра України класні керівники 1-9 класів провели он-лайн заняття з учнями щодо поводження з вибухонебезпечними предметами. Важлива інформація подається не тільки учням, а також і батькам. Такі знання в потрібний момент можуть врятувати життя людини.
      Звичайно ж хочеться побажати, щоб дані знання не мали потреби застосування на практиці, але ми маємо бути обізнаними і готовими до всього. Будьмо обачними! Бережіть своє життя та життя своïх близьких!

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 79 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: