Головна » 2021 » Вересень » 30 » Вчителі фізичної культури нашого закладу найкращі гравці в боулінг у місті!
22:04
Вчителі фізичної культури нашого закладу найкращі гравці в боулінг у місті!

29 вересня в Слов’янську в розважальному центрі «Талер» відбувся міський турнір з боулінгу серед вчителів загальноосвітніх шкіл міста, присвячений Дню працівників освіти України.
Змагання тривали протягом двох годин та пройшли в дружній і веселій атмосфері. За результатами двох ігор з 10 фреймів перемогу отримала команда у складі Юрія Іваненка, Івана Бойка, Андрія Демидовича та Оксани Українець – 894 набраних очок.
Друге місце в активі команди у складі Ольги Даукшене, В’ячеслава Мартинова, Галини Бірченко, Костянтина Соколова, Сергія Горбаня (882 очка).
Трете місце посіла команда у складі Сергія Бочарова, Олексія Кувічинського, Геннадія Гончаренка, Максима Васильченка, Наталії Гращенко (864 очка). 
Дуже приємно, що вчителі фізичної культури нашого закладу Українець О.Г. та Демидович А.І. стали переможцями! Ми вітаємо наших педагогів з перемогою й професійним святом та бажаємо здоров'я, наснаги, миру й спортивних перемог!  Молодці, так тримати! 
Організаторами змагань вже вкотре виступили відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту Слов’янської міської ради та Слов’янський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»! (за матеріалами  пабліка "Рідний Слов'янськ)

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 63 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: