Головна » 2015 » Жовтень » 29 » Відкриті уроки футболу. "Солодкий кубок 2015".
15:04
Відкриті уроки футболу. "Солодкий кубок 2015".

У жовтні 2015 р. учні нашої школи прийняли участь у першому та другому етапі спортивно-масового заходу «Відкриті уроки футболу» під назвою «Солодкий кубок» що відбувся на стадіоні «Хімік».

Захід проходив в інноваційній та захоплюючій формі. Футбольне поле стадіону було розбито на 6 секторів, кожен сектор ще 3 міні-поля (А - B, C, D, E - F). На кожному з 18 міні-полів учні, незалежно від того, з якою вони школи, під наглядом інструкторів грали у футбол 4 х 4. Тобто одночасно на всьому полі грали у футбол 144 дитини. Але це ще не все. Всього було 5 ігор за 5 хвилин. Після закінчення часу кожної гри відбувалася зміна складу команди, це робилося для того, щоб кожен учасник відчув себе переможцем. Так і сталося, бо кожен учень зіграв 5 ігор в різних командах і не було жодного школяра, який програв усі матчі.

Після завершення всіх турів були підведені підсумки та відбулося нагородження кращих бомбардирів солодкими призами, серед яких був учень нашої школи Калічак Ігор! Також  кожна школа отримала набір кепок та футболок з логотипами «Відкриті уроки футболу» та рюкзак , укомплектований спортивним інвентарем й екіпіруванням. Призи були надані Федерацією футболу України.

Висловлюємо велику подяку організаторам заходу та тренеру футбольної команди школи – інтернату №1 - Михайлову Володимиру Сергійовичу, вчителю фізичної культури - Хворостянову Олександру Олексійовичу.

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 488 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: