Головна » 2023 » Листопад » 10 » Відкритий урок з української літератури в 5 класі.
19:20
Відкритий урок з української літератури в 5 класі.

10 листопада 2023 року в нашій школі було проведено відкритий урок з української літератури вчителем вищої кваліфікаційної категорії Титаренко О.А.

Урок у 5 класі з теми «Літературна казка. Жанрові ознаки літературної казки. Зв’язок літературної казки з фольклорною. Іван Франко. «Фарбований Лис». Це був урок вивчення нового матеріалу.

Тема розкрита за чинною програмою, були зазначені державні вимоги до рівня літературних досягнень, основні завдання й очікувані результати учня-читача.

Велику увагу вчитель приділив наочності, що була використана під час проведення уроку.

Доцільно використані всі методи, форми і прийоми в організації заняття. Найголовніше, що здобувачі освіти поглиблювали свої знання про казку, розвивали критичне мислення. Учитель працює над удосконаленням навичок читання, збагаченням словникового запасу.

Під час уроку діти активно працювали (Бобракова Є., Воронов А., Зеленков Р., Царьова А.) Цьому сприяли стиль, тон стосунків, що панують на уроці, створюють атмосферу співробітництва. Урок сприяв здійсненню в процесі оволодіння знаннями саморозвитку, самоосвіти, самовираженню кожного учня, розвиткові його мислення, емоційної сфери, збагаченню особистого досвіду.

Відвідавши даний урок, згадуються слова відомого класика: «Немає сили могутнішої ніж знання, людина, озброєна знаннями, - непереможна.» Адже учитель вищої категорії - Титаренко Ольга Анатоліївна вільно володіє матеріалом і в доступній формі передає його учням.

Тримаємо освітній фронт!

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 77 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: