Головна » 2015 » Червень » 10 » Вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту
20:33
Вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту

10 червня 2015 року отримали свідоцтва про закінчення 9 класу 22 учня нашої школи.

Директор школи – інтернату №1 Якименко Микола Іванович та вихователь 9 класу Базилевич Людмила Володимирівна привітали випускників зі святом, а з вуст випускників звучали теплі слова привітання та подяки усьому колективу закладу за незабутні роки, проведені в стінах рідної школи.

Дуже відповідальними подіями розпочалося літо 2015 року для випускників 9 класу школи – інтернату №1.

Учні здавали ДПА з 3 предметів: української мови, математики та географії. Всі діти з хвилюванням приходили на іспити, але кожен з них отримав задоволення від своєї праці. Вважливо те, що випускники зрозуміли, що ще треба багато працювати над підвищенням якості знань, бути більш вимогливими до себе.

Але те, чого чекали 9 років, сталося! Та попереду — продовження навчання в школі чи іншому навчальному закладі для отримання повної загальної середньої освіти, а це — нові учнівські будні, більші вимоги і потреби.

Дорогі випускники! У цей світлий день бажаємо всім вам зберегти дитячу спрагу знань, юнацьку допитливість розуму та зрілість міркувань! Ми мріємо, щоб ви були гідними людьми, щоб у вас в житті завжди все виходило і збувалися будь-які бажання! Досить прикласти зусилля - і кожна мрія може здійснитися, не забувайте про це, і пам'ятайте, що все залежить тільки від вас!

Вітаємо та запрошуємо продовжувати навчання в 10 класі нашої школи.

А тепер вже можна відпочити і поринути в літо…

 

 

Переглядів: 539 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: