Головна » 2020 » Жовтень » 1 » Всеукраїнський день бібліотек
13:17
Всеукраїнський день бібліотек

30 вересня 2020 року в шкільній бібліотеці, в рамках святкування Всеукраїнського дня бібліотек, пройшов День відкритих дверей.

Під час візиту до шкільної бібліотеки Чередник Н.О. (зав. бібліотеки) надала змогу педагогам та учням ознайомитися із тематичними книжковими виставками, найбільшими та найменшими книгами в бібліотеці, дізнатися про роль книги в житті людини та нові літературні надходження, пригадати основні правила роботи з книгою та правила поводження в бібліотеці.

Учні 6-А класу (кл. керівник Титаренко О.А., ас. вчителя Журавльова О.В.) відвідали вдома та привітали з цим святом ветерана нашої школи, завідуючу шкільної бібліотеки Бугайову Олександру Олександрівну! Навіть на заслуженому відпочинку Олександра Олександрівна провела з дітками літературну годину «Зверни своє серце до книги», під час якої школярі дізналися історію відзначення цього свята, розповіли про свої улюблені книги та переглянули домашню книжкову колекцію Олександри Олександрівни!

Символічно, що саме 30 вересня, в день Віри, Надії, Любові і матері їх Софії відзначається це свято. Сама назва – Всеукраїнський свідчить, що це свято не тільки професійне, а загальнонародне, адже кожна людина хоча б раз у житті була в бібліотеці, а для багатьох вона стала рідною домівкою, бо без книги немає знань та поступу вперед.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 156 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: