Головна » 2015 » Травень » 19 » Всеукраїнський конкурс знавців англійської мови "ГРИНВІЧ - 2014"
18:30
Всеукраїнський конкурс знавців англійської мови "ГРИНВІЧ - 2014"

 

Формування освітнього середовища, в якому може проявитись і розвиватися обдарованість дитини, – одне із найактуальніших завдань сучасної школи. Давно доведено, що одними уроками, навіть найталановитішому вчителю важко підтримувати інтерес учнів до знань. Особливість інтелектуальних змагань полягає у тому, що ані переможців, ані переможених немає. Кожна дитина знає, що це, насамперед, особиста перемога.

20 листопада 2014 року в нашій школі відбувся щорічний Всеукраїнський конкурс знавців англійської мови "ГРИНВІЧ - 2014", у якому прийняло участь 11 учнів.

Конкурс затверджено наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22 вересня 2011 року № 1099, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17 листопада 2011 року за № 1318/20056 (із змінами), з метою пошуку та підтримки талановитих школярів, розвитку інтересу до англійської мови та культури англомовних країн, активізації позакласної та позашкільної роботи з англійської мови, формування навичок пізнавальної та творчої діяльності.

Сьогодні ми з радістю оголошуємо результати конкурсу "ГРИНВІЧ - 2014"

Наші конкурсанти:

«Золотий сертифікат»: Ландік Аліна – 5-Б клас

«Срібні сертифікати та учасники»:

Філіппова Ольга, Думан Софія – 3 клас

Марченко Поліна – 4 клас

Дудка Олександра, Кліменчук Людмила, Крилова Анна – 6 клас

Пічко Анна, Івченко Анастасія- 8 клас

Стороженко Вікторія, Ярьоменко Ксенія – 9 клас.

Ми вітаємо учнів Слов’янської ЗОШ – інтернату І-ІІІ ступенів №1, які взяли активну участь у конкурсі "ГРИНВІЧ – 2014" та отримали сертифікати й пам’ятні сувеніри, а за підтримку проекту, організацію і проведення конкурсу « Гринвіч - 2014» висловлюємо велику подяку вчителю англійської мови нашої школи - Марченко Тетяні Олексіївні.

Тетяна Олексіївна зуміла залучити своїх учнів до цікавого і пізнавального світу науки через участь в інтерактивному конкурсі «Гринвіч», який надав можливість дітям ще раз перевірити свої вміння застосовувати знання на практиці, відчути азарт змагання і радість успіху.

Школа чекає на нові перемоги своїх учнів!!!!

 

 

Переглядів: 609 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: