Головна » 2016 » Травень » 3 » Вшанування пам’яті 30-ї річниці Чорнобильської трагедії
21:05
Вшанування пам’яті 30-ї річниці Чорнобильської трагедії

26 квітня 1986 року сталось те, про що ніхто не міг подумати, те, що ніколи б ніхто не міг припустити, те, що стало невиправною помилкою, «чорною плямою» в історії України, те, що скалічило і забрало сотні і тисячі життів… Реактор №4, що був збудований в 1976 році на Чорнобильській АЕС, розташований за 100 кілометрів на північ від Києва – вибухнув.

Проходять роки після аварії на ЧАЕС. А біль не вщухає, тривога нас не покидає. Ще довго ми будемо відчувати на собі  наслідки трагедії, ще довго чутимемо її дзвони. Вони лунатимуть за тими, кого вже немає, кого не стане завтра, хто заплатив за чиюсь помилку своїм здоров’ям, життям. Доземно схиляємося в подяці перед ліквідаторами цієї страшної аварії. Перед живими. Перед пам’яттю до часу померлих від радіаційного смерчу.

26.04.2016 р., у  нашій школі відбулося вшанування пам’яті 30-ї річниці страшної техногенної катастрофи й величезної екологічної біди світового масштабу на Чорнобильській АЕС. В кожному класі вихователі провели виховні години, під час яких вони розповіли про страшні події цієї трагедії та її наслідки, хвилиною мовчання  було вшановано всіх загиблих внаслідок катастрофи, лунали заклики учнів берегти природу і не забруднювати навколишнє середовище.

 Нехай спогади про Чорнобильську трагедію завжди єднають всіх українців у нашій спільній пам’яті!

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 444 | Додав: school | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: