Головна » 2022 » Вересень » 1 » День знань. Перший урок 2022
11:02
День знань. Перший урок 2022

Зі святом 1 версеня - з Днем знань!
Сьогодні це світле свято мудрості та доброти проходить у воєнний час. Навчальний рік 2022-2023 усі українці починають по-різному, але найголовніше, що він починається!

Знання - це сила та скарб!  Вони мов чисте повітря необхідні нам для впевненого шляху у майбутнє. Треба навчатися, щоб знати, діяти та жити. 

Дорогі педагогі, батьки та учні, щиро бажаємо вам сил, натхнення, оптимізму, ентузіазму, сміливості, наснаги, рішучості, бадьорості та міцного здоров’я! Нехай світлим і плідним буде кожен ваш день та кожен крок, а віра у перемогу зігріває серця!

У закладі проведено перший урок: "Ми - українці: честь і слава незламним!". Метою якого було сприяти вихованню в учнів патріотичних почуттів, любові до Батьківщини, гордості за свою державу з давньою історією, багатою культурною спадщиною, розширити знання учнів про державність України; розвивати в учнів творче мислення, уяву, комунікабельність.

 Стійкість та незламність українців на шляху до Перемоги сьогодні захоплюють весь світ. Ми – українці, наша любов до України за останній час зросла до неймовірних розмірів. Переможемо! Слава Україні!

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 68 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: