Головна » 2015 » Лютий » 19 » Засідання шкільного методичного об'єднання вчителів гуманітарного циклу
15:21
Засідання шкільного методичного об'єднання вчителів гуманітарного циклу

«Учитель живе до тих пір, поки він вчиться».

К.Д. Ушинський

Одним із обов’язків педагогічних працівників є постійне підвищення рівня педагогічної майстерності, загальної і політичної культури. Однією з найпоширеніших форм цієї роботи є методичні об’єднання вчителів.

18.02.2015 року відбулося засідання ШМО вчителів гуманітарного циклу. Тема: "Підвищення якості знань шляхом впровадження на уроці інтерактивних технологій навчання".

Вчитель української мови, голова ШМО вчителів гуманітарного циклу Титаренко О.А. підготувала презентацію "Сутність інтерактивної освіти. Основні відмінності інтерактивних освітніх технологій від традиційних".

Вчитель російської мови та літератури Коструб Х.В. розкрила тему: «Формування готовності педагога до інтерактивної взаємодії педагога з учнями та його діяльність під час організації та планування інтерактивного навчання».

Про орієнтовну структуру уроку із застосуванням інтерактивних технологій говорила вчитель української мови та літератури  Лисенко С.В.

Члени методичного об’єднання провели дискусію щодо підвищення якості знань шляхом впровадження на уроках мови та літератури інтерактивних технологій навчання».

 Заступник директора з НВР Борисенко О.В. ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями щодо організації інтерактивного навчання та виховання.

В результаті засідання розглянуто питання впровадження інтерактивних технологій, надані рекомендації щодо їх практичного використання, сучасні підходи до проектування уроку.

Переглядів: 520 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: