Головна » 2016 » Лютий » 2 » Засідання ШМО вчителів математики, фізики та інформатики
14:29
Засідання ШМО вчителів математики, фізики та інформатики

 

У математиці є своя краса, як у живопису і поезії. (М.Є. Жуковський)

28.01.2016 року відбулося засідання ШМО вчителів математики, фізики та інформатики по темі: «Результативність діяльності вчителя».

Вчитель математики, керівник  ШМО вчителів фізико-математичного циклу Кравцова Н.В. розповіла про результати семестрових контрольних робіт з математики, фізики та інформатики у 5-11 класах та ознайомила присутніх з результатами другого етапу предметних олімпіад.

Учитель інформатики та фізики Тубольцев К.О. розкрив тему: «Використання проблемних ситуацій на уроках фізики для розвитку творчого мислення учнів».

Заступник директора з НВР , вчитель математики Борисенко О.В. надала методичні рекомендації щодо організації успішної освіти, шляхом впровадження інноваційних педагогічних технологій на уроках математики, фізики та інформатики.

Вчитель математики Дем’яненко О.С. виступила з доповіддю по темі: «Формування пізнавального інтересу учнів за допомогою сучасних освітніх технологій».

В результаті засідання вчителі опрацювали основні поняття теми, питаня слабкої успішності учнів, причинами якої є відсутність мотивації, слабкий рівень розвитку, недостатній індивідуальний підхід до учнів.

Для підвищення якості знань , ухвалили:

  • здійснювати індивідуальний підхід до учнів в процесі навчання;
  • проводити підсумковий контроль знань з урахуванням індивідуальних здібностей учнів;

скласти графіки індивідуальних консультацій для більш ефективної допомоги учням.

 

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 417 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: