Головна » 2018 » Січень » 30 » Завзяті вболівальники ХК "Донбас" з 4 та 7 кл.
14:36
Завзяті вболівальники ХК "Донбас" з 4 та 7 кл.

В п'ятницю 26 січня на льодовій арені"Альтаїр" в м. Дружківка гравці хокейного клубу  "Донбас" приймали "Галицьких Львів". Серед численних уболівальників на трибунах підтримку «Донбасу»  надавали учні нашого інтернату №1.

Учні вже чотири роки поспіль  відвідують хокейні  матчі завдяки керівництву ХК «Донбас» та вихователям Туркеніч О.О., Роговій Т.Л.

За ці чотири роки серед дітей з'явилися справжні хокейні експерти – такі як учень 7 класу Федін Захар: "Я стежу за хокеєм вже два роки. Вболіваю звичайно за "Донбас". Дуже подобається, як грає Віталій Ляля - він здорово працює з шайбою, і я дуже радий, що в "Донбасі" є такий гравець. Голів сьогодні трохи, але наші давлять, так що я думаю, матч закінчиться як мінімум з рахунком 4 : 0, але "Донбас" точно виграє насухо".

Що ж - цей прогноз повністю виправдався, причому дублем у складі «Донбасу» відзначився Віталій Ляля. Втім, окрім радості від перемоги донецького клубу гарний настрій юним прихильникам "Донбасу" забезпечила можливість вийти на лід.

"Ми вже втретє на хокеї, і нам все дуже подобається. Під час гри звичайно найбільше запам'ятовуються голи, а ще коли в перервах виходять дівчатка прибирати сніг. А найприємніше в усіх поїздках - це коли ми виходимо на лід, бо кататися на ковзанах дуже здорово, ", - поділилися своїми емоціями Катя і Соня.

Ольга Олександрівна Туркеніч відмітила, що подібні поїздки дуже допомагають дітям: "Коли ми вперше сюди їхали, у нас ніхто особливо в хокеї не розбирався, думали, що буде не дуже цікаво за всім стежити. А вийшло так, що матч пролетів дуже швидко, бо це захоплююче дійство. Сподіваюсь, що ми ще обов’язково приїдемо з дітлахами на хокейний матч".

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 420 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: