Головна » 2021 » Вересень » 16 » Зустріч з представниками управління Державної служби якості освіти в Донецькій області
12:42
Зустріч з представниками управління Державної служби якості освіти в Донецькій області

Днями у Слов’янському закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів №14 Слов’янської міської ради Донецької області відбулась зустріч з  т.в.о. начальника управління Державної служби якості освіти в Донецькій області Ремпель Тетяною Вікторівною та головним спеціалістом відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти в Донецькій області  Артюшенко Ольгою Анатоліївною.

Під час зустрічі Тетяна Ремпель та Ольга Артюшенко докладно ознайомили педагогів з основними напрямками інституційного аудиту закладу, детально розповіли про чинники і критерії якості освіти та люб'язно відповіли на важливі питання присутніх педагогів.

«Якісна школа створюється у результаті співпраці та взаємодії усіх зацікавлених сторін у забезпеченні сталого розвитку закладів освіти та якості освіти. Спільні зусилля та конструктивний підхід до вирішення поставлених завдань – запорука якісної освіти! Кожен, на своєму рівні, повинен з великою відповідальністю ставитись до підтримки і розвитку кожної школи та потенціалу кожного учня!», - зазначила Тетяна Ремпель.

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 66 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: