Головна » 2023 » Березень » 28 » Проведено атестацію педагогічних працівників нашого закладу
23:41
Проведено атестацію педагогічних працівників нашого закладу

 27 березня 2023 року проведено атестацію педагогічних працівників нашого закладу відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки.

Проведення атестації стало можливим у заплановані терміни, за що щира вдячність нашим ЗСУ!

Атестація педагогів – це процес оцінки професійної кваліфікації педагогічного працівника, який виконує свої обов'язки в закладі освіти. Це визначення рівня професійної компетентності педагога, його готовності до виконання професійних завдань та удосконалення педагогічної діяльності, особливо в теперішніх умовах воєнного стану.

Атестацію в 2022-2023 навчальному році проходили 13 педагогічних працівників у дистанційному форматі. Адміністрація закладу клопочеться перед відділом освіти Слов’янської міської ВА:

про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» – 1 особа.

Відповідно до рішення атестаційної комісії ЗЗСО№14 від 27.03.2023 р. протокол No4,

відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст першої категорії» – 5 осіб;

присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст першої категорії» – 1 особа;

присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст другої категорії» – 2 особи;

встановлено 11 тарифний розряд – 2 особи

встановлено 12 тарифний розряд – 2 особи.

Відповідно до затвердженого графіка роботи атестаційна комісія впродовж навчального року вивчала педагогічну діяльність педагогів, які атестуються в 2022-2023 році. Члени атестаційної комісії відвідували показові заняття педагогів, ознайомилися з інформацією про участь педагогів у роботі методичних об’єднань за міжатестаційний період.

Необхідною умовою проходження атестації є підвищення кваліфікації педагогічними працівниками у порядку, визначеному законодавством. Усі педагоги, що атестувалися, своєчасно та в повному обсязі пройшли підвищення кваліфікації.

На засіданні атестаційної комісії педагоги презентували результати своєї педагогічної діяльності за міжатестаційний період та дали відповіді на запитання членів атестаційної комісії. Пріоритетними були запитання про організацію дистанційного навчання в умовах воєнного стану.

Сподіваємося, що відділ освіти Слов’янської ВА задовольнить наше клопотання і всі педагогічні працівники успішно пройдуть атестацію, щоб продовжити працювати на благо України, передаючи свої знання і вміння учням.

Переглядів: 81 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: