Головна » 2015 » Січень » 9 » ЗНО 2015. Графік проведення.
21:18
ЗНО 2015. Графік проведення.

5 січня розпочалася реєстрація осіб, які виявили бажання взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні. Майбутні абітурієнти мають можливість подати реєстраційні документи до 20 лютого. 

  • У порівнянні з минулим роком, програми ЗНО з 11 предметів залишилися без змін, а в програми з трьох предметів – внесені лише незначні зміни.
  • Випускники минулих років, які вступатимуть до ВНЗ у 2015 році обов’язково складатимуть тести ЗНО.
  • Складання тесту з української мови та літератури – обов’язковий для всіх абітурієнтів, незалежно від навчального закладу, до якого вони планують вступити. Ті абітурієнти, які не пройдуть пороговий бал з цього предмету – не зможуть стати студентами у 2015 році.
  • Щодо порогового балу, то він визначатиметься експертною комісією під час проведення тесту. Експертна комісія встановить кількість тестових балів, яку може набрати мінімально підготовлений абітурієнт. Нарахування балів проводитиметься за шкалою від 100 до 200, але 100 балів отримають тільки ті, хто подолає пороговий бал.
  • На підконтрольних українській владі територіях Донецької та Луганської областей ЗНО буде проведено так само, як і у будь-якій іншій області України. Для тих учнів 11-х класів, які зараз закінчують навчання на територіях, не контрольованих українською армією, потрібно буде отримати український атестат про загальну середню освіту. Для цього потрібно буде звернутися у будь-який загальноосвітній заклад, розташований на території України, що сьогодні не є окупованою, і скласти у цьому закладі освіти державну підсумкову атестацію у формі екстернату. Тільки після отримання атестату державного зразка вступники зможуть зареєструватися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти для складання ЗНО.

Графік ЗНО-2015

Основна сесія
24 квітня українська мова 
і література
3 червня французька мова
5 червня німецька мова
8 червня іспанська мова
10 червня англійська мова
12 червня математика
15 червня російська мова
17 червня біологія
19 червня історія України
22 червня фізика
24 червня географія
26 червня хімія
Додаткова сесія
9 червня українська мова 
і література
18 червня французька мова
23 червня німецька мова
25 червня іспанська мова
30 червня англійська мова
1 липня математика
2 липня російська мова
3 липня біологія
6 липня історія України
7 липня фізика
8 липня географія
9 липня хімія
 
Переглядів: 483 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: