Головна » 2015 » Січень » 21 » Подарунки від благодійного фонду "ВІд Заходу до Сходу"
13:53
Подарунки від благодійного фонду "ВІд Заходу до Сходу"

Від Заходу вкраїнського й до Сходу

Ми єдності ланцюг протягнем знов,

Посієм між людьми священну згоду.

Ми разом!  Це основа всіх основ.

Родинний затишок Різдвяних свят люблять усі. Відпочинок у сімейному колі, починаючи з Нового року, розваги та традиційні смаколики не залишають нікого байдужим. Завершує цикл різдвяно-новорічних свят - свято Водохреща, що відзначають в Україні 19 січня.

На це велике свято всі учні школи отримали солодкі подарунки та іграшки від БО  благодійного фонду «Від Заходу до Сходу». Дякуємо всім співробітникам фонду та небайдужим людям за плідну співпрацю, створення атмосфери добра та уваги, котра оточує наших вихованців, за духовне відродження нації.

Добрі справи ніколи не залишаються непоміченими – вони як маячки світять тим, хто чекає допомоги. Бажаємо вагомих досягнень у вашій шляхетній справі. Надаючи допомогу, ви даруєте не тільки матеріальні цінності, а й віру, радість та надію дітям, які потребують небайдужого повсякденного піклування і уваги.

Різдвяні свята - це чудовий та казковий час для кожного, але все хороше коли-небудь закінчується. Вже після Водохреща, 20 січня, учні повертаються до свого звичного трудового режиму, але з нетерпінням чекають наступного року та майбутніх казкових свят.

 

Переглядів: 533 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: